Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Heti ajánlatunk

Kategória képe

Az eddig elkészült tévés, rádiós műsorokból minden héten ajánlunk Nektek egyet, melynek épp aktualitása van!

Hogyan tudunk feltöltődni? A negatív és pozitív energiákról...

Időnként levertek vagyunk minden látható ok nélkül, szinte alig vonszoljuk magunkat, máskor pedig majd elrepülünk, az egész világot átölelnénk! Gondolkodtunk-e már azon mi is az oka mindennek?  Elsőként mindenkinek a pihenés és kevesebb munka jut eszébe, helyesen. De vannak-e más titkok is ezen a területen?

2015-12-08 15:07:49 Csányi Ágnes Bővebben…

Mire jó az ÖNFEGYELEM?

Sokan berzenkednek e szó hallatán, pedig egy rendkívül fontos képességünkről van szó, mely bizonyos fokig mindannyiunkat jellemez. Olyan nagy sebességű autó ez, mely elrepít bennünket a magunk választotta célokig.

2015-11-24 08:18:19 Csányi Ágnes Bővebben…

Az IDŐ a legdrágább kincsünk!

Tehát egyáltalán nem mindegy, kinek, minek adjuk?  A látszólag ingyenes dolgokért is keményen fizetünk, legtöbbször az IDŐNKKEL! Ma lassan már nemcsak a felnőttek, a diákok is folyton-folyvást rohannak, nem érnek rá semmire, és esténként szürke szemmel roskadnak ágyba a nap végén. Érezzük hát mindannyian, hogy az IDŐ többet ér, mint valaha.

2015-10-13 15:12:50 Csányi Ágnes Bővebben…

A legnagyobb HIBA, ha nem merünk hibázni!

Tévedni emberi dolog - mondja a régi bölcsesség - ám mintha utóbbi időben elfelejtkeztünk volna erről. Pedig így fedezte fel Colombus Amerikát. Indiát keresve ugyanis egy új földrészt talált. A rosszul elmosogatott petri csészék segítettek Fleming-nek megtalálni az első antibiotikumot, a penicilint!

2015-09-29 14:19:21 Csányi Ágnes Bővebben…

A szabadidő igazán a miénk!

Azon ritka és klassz dolgok egyike, melyben a legédesebb, hogy mi döntjük el mivel töltjük. Persze lehet, sőt kell, hogy ötleteket kapjunk, és persze legyen belőle egyáltalán, hogy betöltse igazi feladatát, örömöt okozzon és feltöltsön bennünket és barátainkat. Van-e belőle elég, honnan kapjuk az ötleteket hozzá, hogyan tud a munka is olyan jó lenni, mint a szabadidő, erről beszélgettünk kamaszokkal, szakértőkkel!

2015-05-19 07:25:18 Csányi Ágnes Bővebben…

Olvasni jó, írni még jobb!

Miből is marad ki, aki mindezt nem műveli? Éjjel, takaró alatti lámpafényben továbbolvasni kedvenc regényünket a szülői tiltás ellenére, megengedni képzeletünket szabadon szárnyalni… csupa élvezet! A mai kommunikációban az olvasás művelése olyan, mint a kapkodva bekapott szendvics helyett egy szép étteremben élvezettel elfogyasztott minőségi vacsora. Csak épp étel helyett gondolatokat és érzéseket fogyasztunk és emésztünk. Erről vallanak a televíziós adásban olvasni szerető és verseket író diákok, szakemberek.

2015-05-05 10:17:29 Csányi Ágnes Bővebben…

A reklámozás művészete, avagy jó bornak sem árt a cégér!

Ez csak reklám - szoktuk mondani valamire, ha úgy gondoljuk nem sok köze van a  valósághoz. De vajon mindig így van? Utálhatjuk, vagy kedvelhetjük a reklámokat, de mindegyikünknek szüksége van időnként a befolyásolás művészetére. Persze nem mindegy MIT és HOGYAN reklámozunk! 

2015-04-22 15:11:19 Csányi Ágnes Bővebben…

Miben különböznek a csajok és a pasik?

Igen sok mindenben, de ami a legmeglepőbb lelkileg is egészen másként vagyunk mi hangolva csajok és pasik.  John Gray párkapcsolati szakember híres munkája a Férfiak a Marsról jöttek, a Nők a Vénuszról - zseniális pontossággal és humorral pont erről szól. Ahhoz, hogy boldogok tudjunk lenni, és boldoggá tudjunk tenni - ismerni kell saját nemünk bolondériáit, a másik nemét meg pláne! Erről beszélgetünk a következő ajánlott rádiós és televíziós adásokban.

2015-04-08 16:12:35 Csányi Ágnes Bővebben…