Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentfacebooklikeandshare has a deprecated constructor in /chroot/home/sziladyn/153lelekmod.hu/html/plugins/content/facebooklikeandshare/facebooklikeandshare.php on line 45

Heti ajánlatunk

Kategória képe

Az eddig elkészült tévés, rádiós műsorokból minden héten ajánlunk Nektek egyet, melynek épp aktualitása van!

Hogyan tudunk feltöltődni? A negatív és pozitív energiákról...

Időnként levertek vagyunk minden látható ok nélkül, szinte alig vonszoljuk magunkat, máskor pedig majd elrepülünk, az egész világot átölelnénk! Gondolkodtunk-e már azon mi is az oka mindennek?  Elsőként mindenkinek a pihenés és kevesebb munka jut eszébe, helyesen. De vannak-e más titkok is ezen a területen?

2015-12-08 15:07:49 Csányi Ágnes Bővebben…

Mire jó az ÖNFEGYELEM?

Sokan berzenkednek e szó hallatán, pedig egy rendkívül fontos képességünkről van szó, mely bizonyos fokig mindannyiunkat jellemez. Olyan nagy sebességű autó ez, mely elrepít bennünket a magunk választotta célokig.

2015-11-24 08:18:19 Csányi Ágnes Bővebben…

Az IDŐ a legdrágább kincsünk!

Tehát egyáltalán nem mindegy, kinek, minek adjuk?  A látszólag ingyenes dolgokért is keményen fizetünk, legtöbbször az IDŐNKKEL! Ma lassan már nemcsak a felnőttek, a diákok is folyton-folyvást rohannak, nem érnek rá semmire, és esténként szürke szemmel roskadnak ágyba a nap végén. Érezzük hát mindannyian, hogy az IDŐ többet ér, mint valaha.

2015-10-13 15:12:50 Csányi Ágnes Bővebben…

A legnagyobb HIBA, ha nem merünk hibázni!

Tévedni emberi dolog - mondja a régi bölcsesség - ám mintha utóbbi időben elfelejtkeztünk volna erről. Pedig így fedezte fel Colombus Amerikát. Indiát keresve ugyanis egy új földrészt talált. A rosszul elmosogatott petri csészék segítettek Fleming-nek megtalálni az első antibiotikumot, a penicilint!

2015-09-29 14:19:21 Csányi Ágnes Bővebben…

A szabadidő igazán a miénk!

Azon ritka és klassz dolgok egyike, melyben a legédesebb, hogy mi döntjük el mivel töltjük. Persze lehet, sőt kell, hogy ötleteket kapjunk, és persze legyen belőle egyáltalán, hogy betöltse igazi feladatát, örömöt okozzon és feltöltsön bennünket és barátainkat. Van-e belőle elég, honnan kapjuk az ötleteket hozzá, hogyan tud a munka is olyan jó lenni, mint a szabadidő, erről beszélgettünk kamaszokkal, szakértőkkel!

2015-05-19 07:25:18 Csányi Ágnes Bővebben…

Olvasni jó, írni még jobb!

Miből is marad ki, aki mindezt nem műveli? Éjjel, takaró alatti lámpafényben továbbolvasni kedvenc regényünket a szülői tiltás ellenére, megengedni képzeletünket szabadon szárnyalni… csupa élvezet! A mai kommunikációban az olvasás művelése olyan, mint a kapkodva bekapott szendvics helyett egy szép étteremben élvezettel elfogyasztott minőségi vacsora. Csak épp étel helyett gondolatokat és érzéseket fogyasztunk és emésztünk. Erről vallanak a televíziós adásban olvasni szerető és verseket író diákok, szakemberek.

2015-05-05 10:17:29 Csányi Ágnes Bővebben…

A reklámozás művészete, avagy jó bornak sem árt a cégér!

Ez csak reklám - szoktuk mondani valamire, ha úgy gondoljuk nem sok köze van a  valósághoz. De vajon mindig így van? Utálhatjuk, vagy kedvelhetjük a reklámokat, de mindegyikünknek szüksége van időnként a befolyásolás művészetére. Persze nem mindegy MIT és HOGYAN reklámozunk! 

2015-04-22 15:11:19 Csányi Ágnes Bővebben…

Miben különböznek a csajok és a pasik?

Igen sok mindenben, de ami a legmeglepőbb lelkileg is egészen másként vagyunk mi hangolva csajok és pasik.  John Gray párkapcsolati szakember híres munkája a Férfiak a Marsról jöttek, a Nők a Vénuszról - zseniális pontossággal és humorral pont erről szól. Ahhoz, hogy boldogok tudjunk lenni, és boldoggá tudjunk tenni - ismerni kell saját nemünk bolondériáit, a másik nemét meg pláne! Erről beszélgetünk a következő ajánlott rádiós és televíziós adásokban.

2015-04-08 16:12:35 Csányi Ágnes Bővebben…