Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentfacebooklikeandshare has a deprecated constructor in /chroot/home/sziladyn/153lelekmod.hu/html/plugins/content/facebooklikeandshare/facebooklikeandshare.php on line 45

Az IDŐ a legdrágább kincsünk!

Tehát egyáltalán nem mindegy, kinek, minek adjuk?  A látszólag ingyenes dolgokért is keményen fizetünk, legtöbbször az IDŐNKKEL! Ma lassan már nemcsak a felnőttek, a diákok is folyton-folyvást rohannak, nem érnek rá semmire, és esténként szürke szemmel roskadnak ágyba a nap végén. Érezzük hát mindannyian, hogy az IDŐ többet ér, mint valaha.

DE ha így van, tudjuk-e tudatosan irányítani mire is fordítjuk, kinek és minek is adunk belőle? Mi az, ami annyira fontos számunkra, hogy szakítunk rá időt! Szelektálnunk kell, el kell engedni sok egyéb dolgot, hogy meg tudjuk valósítani azt a számunkra örömet, az igazi létezés érzését adó időt, amiért megéri élni! Ebben segítenek diákok, szakértők, filmajánló és Polcz Alaine írónő és pszichológus nyilatkozatának részlete. Alaine a rákos gyermekek és szüleik között dolgozva értette meg igazán, amit át is ad nekünk ebben a bejátszásban: Éljünk meg minden PILLANATOT teljesen, mert véges az idő!

Íme az adás.