Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentfacebooklikeandshare has a deprecated constructor in /chroot/home/sziladyn/153lelekmod.hu/html/plugins/content/facebooklikeandshare/facebooklikeandshare.php on line 45

A "drogon innen és túl" - egy különleges életút beszámoló Attilától

Egy különleges életút beszámolót hallhattok Attila jóvoltából. Kevesen élnek túl 7-szer újraélesztést, és még kevesebben tudnak kiszabadulni egy heroin függőségből. Milyenek a pokol bugyrai, és milyen kemény a szabadulás útja, mi mindent kell megtanulni annak, aki ismét teljes és boldog életet akar élni?

A "drogon innen és túl" - egy különleges életút beszámoló Attila jóvoltából. Kevesen élnek túl 7-szer újraélesztést, valamint egy heroin függőséget. Hogyan csúszott bele már fiatalon a drogos karrierbe, hogyan járta meg a börtönt oly sokszor, és hogyan élte mindig túl? Mi volt a fordulópont, majd milyen érzés volt ismét visszakerülni oda, letölteni a jog által még megítélt büntetést már tisztán és új életre élszántan? Vajon hányan bírnánk ezt ki? A félelmetesen izmos, ám mackó jámborságú Attila őszinte visszaemlékezései megrázóak. Milyenek a pokol bugyrai, és milyen kemény a szabadulás útja, mi mindent kell megtanulni annak, aki ismét teljes és boldog életet akar élni? Attila a Ráckeresztúri Református Egyház által működtetett Drogterápiás Otthonban gyógyult, majd maga is segített másoknak megszabadulni a drogfüggőségből. Erről hallhattok a 153 Lélekmód magazin rádiós adásában, íme!