Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentfacebooklikeandshare has a deprecated constructor in /chroot/home/sziladyn/153lelekmod.hu/html/plugins/content/facebooklikeandshare/facebooklikeandshare.php on line 45

A betegség a lélek üzenete?

Mi is a betegség? Kínos kellemetlen tünet és szenvedés, vagy esély arra, hogy lelki kínjaink, ha másképp nem tudnak, valahogy jelezni tudjanak nekünk, hogy vegyük végre őket komolyan és lépjünk már a megoldás útjára. Népi bölcsességünk igennel voksol erre a kérdésre. Ezt nem tudja megemészteni..., nehéz súly nyomja a vállát..., olyan dühös, hogy megöli a méreg..., és így tovább.

A betegség a lélek üzenete? Kínos kellemetlen tünet és szenvedés, melyet minél hamarabb el kell nyomni valami pirulával, vagy esély arra, hogy lelki kínjaink, ha másképp nem tudnak, valahogy jelezni tudjanak nekünk. Vegyük végre komolyan gondjainkat és lépjünk már a megoldás útjára. Népi bölcsességünk igennel voksol erre a kérdésre. Ezt nem tudja megemészteni...., nehéz súly nyomja a vállát..., olyan dühös, hogy megöli a méreg..., és így tovább. Sok élvezetes és népszerű szakkönyv segít az eligazodásban, betegségünk nyelvének lefordításában. De nézzük mi a diákok és szakértők véleménye erről, íme a tévés adás. Ajánlott könyvek: Ajánlott könyvek: Dr Masaru Emoto: A víz bölcsessége, Ruediger Dahlke: A lélek nyelve betegség, A betegség mint szimbólum, Dr. Máté Gábor: A test lázadása. A Halas Rádió Diákszerviz adásaiban is a 153 aktuális témái szaladnak végig két hetente. Íme egy különösen témába vágó, őszinte és gyakorlati tanácsokkal teljes diákszerviz rádiós adás!