Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Éljen a diákszerelem!

Közeledik Valentin nap, így hát mi más lehetne a témánk, mint a szerelem! Méghozzá a legédesebb típusról a diákszerelemről beszélget két tini párral, Bogdán Biankával és ifj. Bányai Gáborral, Kurdi Rebekával és Tóth Istvánnal Csányi Ágnes riporterünk. Segítségükkel az első szerelmek bája és nehézségei tárulnak elénk egyszerre. Hallgassátok, hátha bátorságra kaptok ti is, s a szíveteknek kedves jelölt felé elindultok, mertek kezdeményezni, akár apró lépésekkel kezdve, hisz bátorság nélkül, nincs eredmény sem. És vigyázat!

Még a legnagyobb szájhősök is elnémulnak, ha a szívüket megérintő fiúról, avagy lányról van szó. Bátorságra fel! Ajánlott udvarlási, szerelmi tanácsadó könyv: Randizz úgy, mint egy férfi! - Myreach Moore, Judie Gould műve. Közvetlen, őszinte a hangvétele, sok életigazsággal megtűzdelve, ugyanakkor élvezetes olvasmány is egyben.  Íme a riport!