Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentfacebooklikeandshare has a deprecated constructor in /chroot/home/sziladyn/153lelekmod.hu/html/plugins/content/facebooklikeandshare/facebooklikeandshare.php on line 45

Hogyan bánunk az érzéseinkkel?

A 153 magazin tévés adásának témája érzéseink kezelése. Szakemberek szerint a magyarok döntően érzelmi beállítottságúak, de igen gyakran elfojtják emócióikat. A hűvösöknek tartott angolok bátrabban fejezik ki és  élik meg érzéseiket, állítják szakértők.

A 153 magazin tévés adásának témája a bennünk óriási erőket mozgató érzések, melyeket igen sokszor alábecsülünk. Szeretjük azt gondolni, hogy tudatosan irányítjuk az életünket, holott jóval meghatározóbb egy-egy döntésben a mélyben meghúzódó, sokszor fel sem ismert érzelmi hatás. Szakemberek szerint különösen érzelmi beállítottságú emberek vagyunk mi magyarok, ugyanakkor gyakran lefojtjuk és elnyomjuk érzéseinket, egészen addig, míg egyszer csak robbannak. A hűvösöknek tartott angolok manapság leköröznek bennünket érzéseik megélése, kimutatása terén, állítja egy kineziológus természetgyógyász, aki mind Angliában, mind Magyarországon gyakran kezel pácienseket. Mi lehet ennek az oka? Erről beszélgetünk diákokkal, szakértőkkel. Pusztán érzéseinkre hagyatkozni is veszélyes lenne, ám folyamatosan megerőszakolni őket még veszélyesebb. Weöres Sándor javaslata: szelídítsük meg őket! Ajánlott film a Robert Redford rendezte Átlagemberek, Donald Sutherland főszereplésével. Íme az Érzések adás!